Google Analytics Nedir - An Overview

Wiki Article

google analytics nedir

Yine, isminden de anlaşılacağı gibi bu rapor kullanıcıların coğrafi konumları ve kullandıkları dillerle ilgili veri sağlıyor. Davranış

Ayrıca, verileri daha iyi kontrol etmenizi sağlayacak yeni bir veri modeli sunar. Bu, işletmelerin daha iyi bilgi toplamasına ve daha iyi pazarlama kararları almasına olanak tanır.

Bunu bilmek istemez miydiniz? İşte bu rapor, sitenizin nerede ve nasıl keşfedildiğine dair veriler içerir. Örneğin; Fb’taki bir linki mi tıklamışlar? Ya da, direkt site advertını yazarak mı giriş yapmışlar? Özellikle yeni bir “landing webpage” projesi oluşturduysanız, ya da sosyal medya paylaşımlarınızın performansını gerçek zamanlı olarak incelemek istiyorsanız, bakmanız gereken yer burasıdır!

In addition, readers will typically visit your web site more than after prior to making a conversion, and Analytics offers facts like the most common range of visits ahead of a conversion.

Sonuç olarak, Google Analytics'te trafik kaynaklarının incelenmesi sayesinde elde edilen bilgiler, dijital pazarlama stratejilerinin geliştirilmesi, web sitesinin optimizasyonu ve hedef kitlenin daha etkili şekilde belirlenmesi için kullanılabilir.

A method Analytics will help you make this happen is thru following aim paths. Beneath the Conversions tab, you may keep track of the path that site visitors took to reach the place web site required to meet a single of the aims. It demonstrates if readers most often came for your webpage directly from a internet search engine, from Google Analytics Nedir your direct Site deal with, or no matter whether One more website page on your internet site led them there.

Furthermore, as all Internet websites that employ Google Analytics with the ga.js code use the exact same master file from Google, a browser that has previously visited another Web site jogging Google Analytics will already have the file cached on their own machine.

There may be an issue amongst Cloudflare's cache plus your origin web server. Cloudflare screens for these glitches and quickly investigates the cause.

Hedefler – Hedefler, kullanıcıların World wide web sitenizde belirli işlemleri ne sıklıkta yaptığını veya tamamladığını ölçmenize olanak tanır.

After you have Analytics built-in with your site, you may start out making use of its features to be aware of and help your organization’s on-line Google Analytics Nedir presence.

Kullanıcıların ne sıklıkta tıkladığını ve hangi reklamların en çOkay işe yaradığını anlayın

Website sitenize yüklemeniz gereken bir JavaScript kodu veren Analytics verileri analiz etmek için de dimension bir arayüz sağlar.

Bu sayfada, Google Analytics’in tam olarak ne olduğu, ne yaptığı ve işletmeniz için mümkün olan en yüksek YG’yi kazanmanıza nasıl yardımcı olabileceği hakkında konuşacağız !

World-wide-web Sitesi Optimizasyonu: Google Analytics verileri sayesinde Internet sitenizi optimize edebilirsiniz. Ziyaretçi davranışlarını analiz ederek hangi sayfaların daha etkili olduğunu, nerede kullanıcıların takıldığını ve neden çıkış yaptığını anlayabilir ve buna göre sitenizi iyileştirebilirsiniz.

Report this wiki page